Online cvičení - Užijte si dovolenou odkudkoliv

Už je to zase tady. Rtuť teploměru stoupá, pracovní morálka upadá, školy a školky hlásí zavřeno. Doba prázdnin, odpočinku...prostě DOVOLENÁ. Těšíte se na ni už od dubna, kdy bílé tváře začne rozpalovat jarní sluníčko. Plánujete, vybíráte, rezervujete. Cestovní kanceláře skloňují slovo odpočinek ve všech pádech. Poštovní schránky se plní katalogy dovolených. Každý si vybere podle svého gusta.



Kouzlo odpočinku

Ještě než si zabalíte kufry a vyrazíte, mám pro vás krátký příběh. Není nový a není můj. Je však inspující a pravdivý.

Jednou poustevník odpočíval před chatrčí, když šel kolem lovec. Toho překvapilo, že poustevník je tak uvolněný, a protože situace nesplňovala jeho představu o tom, co by měl poustevník dělat, vyjádřil svoji nelibost. Poustevník mu řekl: „Napni svůj luk a vystřel. "Lovec tak učinil. "Napni jej znovu a vystřel další šíp", pokračoval poustevník. A lovec to ještě mnohokráte zopakoval. Lovec se nakonec ohradil: „Otče poustevníku, když budu luk pořád napínat, tak praskne." A tak je tomu i s každým z nás," odpověděl poustevník. "Kdybychom přehnali jistou míru, zničilo by nás to. Proto je správné čas od času si odpočinout."

Tato moudrá rada platí nejen pro čas prázdnin, ale pro celý náš život. Žijeme v rychlé době. Výkony a výsledky. To jsou diktátoři dneška. V neustálém shonu zapomínáme na pomíjivost, která je člověku dána. Nebojte se využít nastávající dny k odpočinku, aby se vám nestalo, že váš životní luk „praskne“.
 


3 videotréninky z programu Sedět je umění zdarma

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.



Aktivní dovolená?

Představy nejlepší dovolené se člověk od člověka liší. Někdo se  chce válet u moře, jiný cestovat, ten jde na ryby, onen na houby... nekonečně mnoho možností. Chcete-li spojit příjemné s užitečným a udělat tak něco pro své tělo? Zkuste to s našim online cvičením. Zkombinujte odpočinek s jednoduchými cviky na bolavá záda.

ZACVIČTE SI NA DOVOLENÉ

Čtení na pláž i na chatu

Pokud v pracovním maratonu nemáte čas na čtení a o dovolené nebudete mít žádnou odpočinkovou literaturu, zkuste naše stránky.

DOVOLENKOVÉ ČTENÍ

I já se chystám tento čas využít k načerpání nových sil. Tentokrát pro vás nemám žádná další doporučení či úkoly ke splnění. Chci vám jednoduše popřát krásné léto. Dobijte si baterky.
 

Odpočívejte tak, jak se vám to líbí. Dělejte věci, které vás baví, s lidmi, se kterými je vám dobře.
 

Užijte si léto, těším se na vás na konci prázdnin...

Další témata blogu



Připojte se k nám

A sledujte, jak můžete zlepšovat své zdraví. Krůček po krůčku. Každý měsíc vás provedeme praktickým nácvikem a cvičebními jednotkami  Školy zad. 

zjistit více

Víkendová Škola zad

Užijte si víkendu plného zdravého pohybu. Cvičení Školy zad pod profesionálním dohledem Marie Zemánkové, styling pod laskavým vedením Heleny Tomanové  a relaxační masáže v rukou Dany Vávrové. 

zjistit více


Mohlo by Vás zajímat